ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εκπαίδευση για Ιδιοκτήτες Ξενοδοχείων

Η υπηρεσία που προσφέρουμε είναι μοναδική από όλες τις απόψεις. Έχουμε δημιουργήσει ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα από το Α ως το Ω, εξατομικευμένο για εσάς. Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, θα είστε έτοιμοι να διοικήσετε το ξενοδοχείο σας από απόσταση.

"Γερνάω συνεχώς και πάντοτε μαθαίνοντας"

Ενα αποφθεγμα του Σολωνα του Αθηναιου που δειχνει το τροπο με τον οποιο ο φιλοσοφος ηταν παντοτε "περιεργος" και ανοιχτομυαλος. Μεσω αυτου δηλωνει πως το να μεγαλωνεις δεν σε κανει ποτε αρκετα σοφο

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

01.

Εκπαίδευση Ιδιοκτητών Ξενοδοχείων

Η εξατομικευμένη εκπαίδευση μας είναι πάντα στοχευμένη στις ανάγκες των ιδιοκτητών ξενοδοχείων. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που δημιουργούμε, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε καλύτερα την επιχείρηση και τους συνεργάτες σας. 

01.

One-on-one / Εκπαίδευση CEO

Με απλά λόγια, η συμβουλευτική είναι η διαδικασία που στοχεύει στην βελτίωση της απόδοσης και επικεντρώνεται στο "εδώ" και στο "τώρα", παρά στο παρελθόν ή το μέλλον. Με αυτό το τρόπο, σας βοηθάμε να βρείτε τις απαντήσεις στα προβλήματα σας. 

02.

Συμβουλευτική Στελεχών

Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο να εκπαιδεύεις κάποιον και να το βοηθάς να μάθει. Στην συμβουλευτική, ο σύμβουλος βοηθάει κάθε άτομο να βελτιώσει τις προσωπικές του επιδόσεις. Με άλλα λόγια, τον βοηθάει να μάθει.

03.

Workshops & Σεμινάρια

Εκπαίδευση ξενοδόχων μέσω ιδιωτικών σεμιναρίων, που πραγματοποιούνται στον χώρο σας και είναι προσαρμοσμένα στις προσωπικές σας ανάγκες, για την ανάπτυξη του γνωστικού σας επιπέδου.

04.

Mystery Guest

Οι ανεξάρτητοι hotel mystery shoppers που συμμετέχουν στο ειδικά σχεδιασμένο από την HOPE πρόγραμμα, παρατηρούν αντικειμενικά τα κρίσιμα σημεία της εμπειρίας του επισκέπτη του ξενοδοχείου που επηρεάζουν την ικανοποίηση και αφοσίωση τους.

elGreek