Η Hospitality Perception

Εκπαίδευση και Συμβουλευτική σε Ιδιοκτήτες Ξενοδοχείων

Η πρώτη και μοναδική εταιρεία που παρέχει ιδιωτικά, εξατομικευμένα σεμινάρια για την ανάπτυξη της επιχείρησης σας.


Opportunities Given

01.

Κίνητρο

Βρείτε το κίνητρο που θα βοηθήσει εσάς και τους συνεργάτες σας, να χτίσετε μια επιτυχημένη επιχείρηση.

02.

Όραμα

Η εκπαίδευση μας θα σας βοηθήσει να ορίσετε το όραμα και την σωστή κατεύθυνση για την επιχείρηση. 

03.

Στρατηγική

Δημιουργήστε την στρατηγική που ταιριάζει με το όραμα σας, και θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της επιχείρησης σας.

04.

Ηγεσία

Το να γνωρίζετε πως να ηγείστε είναι σημαντικό, όταν πρέπει να δώσετε τη σωστή κατεύθυνση στους συνεργάτες σας και να πετύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους.

Η Hospitality Perception είναι η πρώτη και μοναδική εταιρεία παγκοσμίως, που παρέχει ακαδημαϊκή εκπαίδευση και καθοδήγηση σε ιδιοκτήτες ξενοδοχείων στο τομέα του Hospitality Management. Η εκπαίδευση πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο σας και αφού λάβουμε υπόψιν την παρούσα κατάσταση, δημιουργούμε ένα πλάνο εκπαίδευσης ειδικά σχεδιασμένο για εσάς. Ο σκοπός της εκπαίδευσης είναι να σας βοηθήσει να διευρύνετε τις γνώσεις σας πάνω στους νέες τάσεις του Management, με τα σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία.

Our Partners

protel

Η protel hotelsoftware αναπτύσσει και πουλά λύσεις τεχνολογίας και υπηρεσιών ειδικά για τον ξενοδοχειακό κλάδο για παραπάνω από 25 χρόνια. Η συνεπής εστίαση στις απαιτήσεις ενός συγκεκριμένου κλάδου κάνει την protel έναν από τους πλέον έμπειρους και επιτυχημένους παρόχους του ξενοδοχειακού κλάδου.

Η HiT Hospitality Integrated Technologies SA είναι ο μεγαλύτερος πάροχος ολοκληρωμένων υπολογιστικών λύσεων στο τομέα της φιλοξενίας και του μαζικού catering στην Ελλάδα και την Κύπρο. Οι περισσότερες από 1200 ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις δεν αφήνουν περιθώρια αμφοβολίας.

Η Hotellisence είναι μια cloud πλατφόρμα SaaS για ξενοδοχειακές αναλύσεις που βοηθάει τα στελέχη των ξενοδοχείων να αναλύουν τα δεδομένα από τα βασικά συστήματα του ξενοδοχείου, και να λαμβάνουν γρήγορες αποφάσεις βασισμένες σε δεδομένα για την αύξηση των εσόδων. των κρατήσεων και της κερδοφορίας, ενώ ταυτόχρονα εξοικονομούν χρόνο, χρήμα και πόρους.

Η Entersoft S.A. είναι ένας κορυφαίος πάροχος επιχειρηματικού λογισμικού και υπηρεσιών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Προσφέρει μια ολοκληρωμένη σουίτα επιχειρηματικού λογισμικού με ERP, CRP, Retail, WMS. e-Commerce και B.I. εφαρμογές.

Με το μοναδικό GIATA-ID μπορείτε να προσδιορίσετε με σαφήνεια τις κρατήσεις και να εντοπίσετε διπλότυπα, διατηρώντας έτσι το χαρτοφυλάκιο του ξενοδοχείου σας συγχρονισμένο. Οι πληροφορίες, οι οποίες ενημερώνονται συνεχώς και διορθώνονται σχολαστικά με το χέρι, είναι τυποποιημένες από εμάς, ώστε να προκύπτουν λιγότερα σφάλματα στην εσωτερική διαδικασία κράτησης και στην κατανομή του ξενοδοχείου σας. Η ανάθεση χρονοβόρας χειροκίνητης έρευνας και συντήρησης σε εξωτερικούς συνεργάτες της GIATA μειώνει το κόστος για τις εσωτερικές σας προσπάθειες χαρτογράφησης.

Η InnuScience ιδρύθηκε το 1992. Από την πρώτη στιγμή, είχαμε το όραμα να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος καθαρίζει αξιοποιώντας τη δύναμη της φύσης με στόχο την αντικατάσταση των επιβλαβών χημικών, την εξάλειψη των απορριμμάτων και την παροχή πραγματικά βιώσιμων λύσεων.

elGreek