ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

 

Η Hospitality Perception είναι μία εταιρεία, διαχείρισης Ξενοδοχειακών Μονάδων που στοχεύει στην βελτίωση της ποιότητας στον Τουρισμό. Διαθέτει εμπειρία αλλά και σύγχρονη γνώση στις στρατηγικές διαχείρισης ξενοδοχείων, επενδύσεων, ανάπτυξης, πωλήσεων, HR, μάρκετινγκ, συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Στον δρόμο προς την επιτυχία σας, είμαστε η λύση.

 

ΙΔΡΥΣΗ

 

Η Hospitality Perception δημιουργήθηκε το 2015, πάνω σε μία ιδέα η οποία βασίζεται στην συνεχή και εξειδικευμένη εκπαίδευση των ιδιοκτητών ξενοδοχείων, με στόχο την κατανόηση των εξειδικευμένων διαδικασιών οργάνωσης και διοίκησης σύγχρονων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

 

ΟΡΑΜΑ

 

 

 

Το όραμα μας είναι, να συνεισφέρουμε στην ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος, μέσω της σωστής διαχείρισης και της εκπαίδευσης. Ο τρόπος που λειτουργούμε βασίζετε στην θεμελιώδη
αρχή μας.
Το μυστικό συστατικό, για να είναι επιτυχημένη μία επιχείρηση μακροπρόθεσμα, είναι να έχει:

• ικανοποιημένους, επαναλαμβανόμενους φιλοξενούμενους

• ικανοποιημένους συνεργάτες

• υγειές κέρδος για την επιχείρηση

 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

 

 

Ο Ιδρυτής της εταιρείας μας, Βάϊκος Κυριάκος είναι αυτός που διέγνωσε τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε για να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, ως προορισμός στο παγκόσμιο στερέωμα.

Με πολλά χρόνια εμπειρίας ως γενικός διευθυντής αλλά και εκπαιδευτής, αφιέρωσε 7 χρόνια για να φτάσουμε στο σήμερα.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της φιλικότητας προς τον χρήστη. Συμφωνείτε, χρησιμοποιώντας περαιτέρω τον ιστότοπο.

Πολιτική απορρήτου
error: Content is protected !!
Scroll to Top